O podjetju


podjetje.jpg

Tradicija


Dolgoletne izkušnje pri načrtovanju, izdelavi in montaži strojne opreme, posredovane iz tradicije na našem območju, so pripeljale podjetje Most d.o.o., Rakek, ustanovljenem v letu 1989, v enega pomembnih izdelovalcev tovrstne opreme v Evropi. Svoje izdelke tržimo v več kot 20 državah Evrope. Naši kupci so predvsem podjetja v lesni industriji in povsod tam, kjer so potrebne naše izkušnje in znanje.

Kakovost

Naša kakovost temelji na znanju našega strokovno usposobljenega kadra, ki si svoje izkušnje nabira v najzahtevnejših projektih. Razvoj in konstruiranje prototipov sta povezana s preteklimi izkušnjami in nadgrajena z najnovejšimi dognanji. V stroje in naprave se vgrajujejo kakovostne komponente, ki zahtevajo minimalno ali nično vzdrževanje.

Vizija

Naša vizija je postati in ostati tržno uspešna, tehnološko razvita, stroškovno učinkovita in visoko vsestransko strokovno usposobljena družba.
V podjetju si prizadevamo uresničiti želje naročnikov in jim ponuditi kvalitetno in konkurenčno strojno opremo, s pomočjo katere naročniki z lahkoto dosežejo optimalne rezultate, najsodobnejšo tehnološko opremljenost ter zagotovijo kakovost svojih produktov.
Za doseganje le tega si bomo v prihodnje pomagali z ustanovitvijo specializiranega razvojno projektantskega centra v okviru podjetja, s tem bomo utrdili obstoječo blagovno znamko in njeno dodatno mednarodno uveljavitev.


Direktor in prodaja: Gregor Štembergar
 
gregor.stembergar@most-doo.si
Prokurist: Manca Juvančič dipl. ekon.
 
manca.juvancic@most-doo.si
Prodaja: Gregor Štembergar
 
gregor.stembergar@most-doo.si
Nabava: Milanka Nunič
 
milanka.nunic@most-doo.si
Razvoj: Damjan Baraga ing. str.
 
damjan.baraga@most-doo.si
 


 

KONTAKT

MOST d.o.o.
proizvodnja strojev in naprav Rakek

Podskrajnik 67
SI- 1380 Cerknica, Slovenija, Europe
+zemljevid

Telefon: +386/ 1 709 7016,
FAX: +386/1 709 7017,
Email: most.doo@siol.net